ZF Live

VIDEO ZF Live. Târgul de Crăciun de la Sala Dalles îşi aşteptă anul acesta vizitatorii cu peste 60 de expozanţi. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live cu Louisa Udrescu, XPO NOI

21.11.2014, 13:32 413

Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live cu Louisa Udrescu, XPO NOI.

Peste 60 de expozanţi vor fi prezenţi la Târgul de Crăciun organizat la Sala Dalles din Capitală, un eveniment cu o tradiţie de 20 de ani, care speră anul acesta să primească peste 20.000 de vizitatori, a declarat la ZF Live Louisa Udrescu, organizatoarea târgului.

"Târgul a devenit o tradiţie şi este trecut în fiecare an pe agenda bucureştenilor. În general expozanţii sunt aceeaşi, pentru că sunt ceruţi de vizitatori, însă încercăm în fiecare an să venim cu produse noi. Anul acesta aşteptăm circa 20.000 de vizitatori", a spus Udrescu.

Ea a precizat că o mare parte dintre vizitatori sunt tineri, datorită localizării în apropierea centrului universitar, însă târgul este adresat publicului de orice vârstă.

"Vin mulţi studenţi care cheltuiesc în jur de 50 de euro, însă bonul mediu pe vizitator se ridică la 100 de euro", a menţionat Udrescu.

Ea a mai precizat că preţul chiriei este 100 de euro pe metru pătrat timp de o lună, un preţ mai ridicat faţă de cel obişnuit datorită perioadei mai lungi de timp pe care se desfăşoară evenimentul.

Anul acesta Târgul de Crăciun de la Sala Dalles începe pe 28 noiembrie şi este deschis vizitatorilor până pe 24 decembrie. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO