ZF Live

VIDEO ZF Live. Trei absolvenţi de la ASE vor să facă 15.000 de euro pe lună din Internet Wi-Fi în RATB .Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de joi, 4 septembrie, cu Alexandru Dobre si Alexandru Costea

04.09.2014, 13:13 2799

 Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de joi, 4 septembrie, cu Alexandru Dobre si Alexandru Costea

Trei absolvenţi de la ASE vor să pună pe picioare BusHub, o afacere care să ofere acces la Internet prin Wi-Fi în autobuzele RATB din Bucureşti, cu o investiţie iniţială de 5.000 de euro, care ar putea să le aducă un profit de circa 15.000 de euro pe lună.

“Provenim din familii de antreprenori şi ne-am hotărât să ne începem şi noi propriul business. Am observat cum evoluează lucrurile în industria IT şi ne-am gândit cum am putea să profităm. Ideea BusHub ne-a venit în timpul unei ieşiri la bere, pe Centrul Vechi”, a declarat Alexandru Dobre, unul dintre invitaţii emisiunii ZF Live.

Cei trei absolvenţi vor să instaleze iniţial, pe durata proiectului pilot, un număr fix de 150 de routere, pe zece linii de autobuz. “Ne-am orientat către liniile cele mai aglomerate din Bucureşti, care trec prin centru, pe lângă licee şi facultăţi. Pentru început vom acoperi un număr relativ mic de autobuze, însă vrem să ajungem la 1.180 de autovehicule RATB pe care să implementăm acest sistem”, a spus Dobre.

Dacă vor reuşi să îşi extindă afacerea pentru toate liniile de RATB, tinerii anticipează un profit de circa 15.000 de euro pe lună, adică aproape 5% din totalul de 800 de milioane de călătorii înregistrate în 2013.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO