ZF Live

VIDEO ZF Live. Un brand de masă care vrea să se promoveze în online are nevoie de o investiţie de peste 100.000 de euro pe an. Urmăriţi ZF Live de luni, 14 iulie, cu Radu Ionescu, Kinecto

14.07.2014, 13:17 279

Urmăriţi emisiunea ZF Live de luni, 14 iulie, cu Radu Ionescu, managing director Kinecto

Marketingul digital s-a transformat într-un canal de promovare de masă, intervalul de timp petrecut de consumatori pe Internet pentru a accesa conţinut digital fiind similar cu cel petrecut la TV. Trendul ascendent a fost determinat de progresul tehnologiei şi accesul agenţiilor, a declarat la ZF Live Radu Ionescu, managing director al agenţiei digitale Kinecto.

“Este o diferenţă foarte mare între ce se întâmpla în digital în urmă cu zece ani şi situaţia din prezent. Big data reprezintă un volum mare de date, provenit din traficul utilizatorilor şi interacţiunile pe care ei le fac pe Internet, care ulterior pot fi folosite pentru personalizarea reclamelor în funcţie de comportamentul lor”, a spus Ionescu.

El consideră că una dintre cele mai importante tendinţe în mediul digital este alinierea la obiectivele de business ale unei companii, situaţie reflectată cel mai bine de afacerile din comerţul online. “Agenţiile din domeniu analizează comportamentul cumpărătorilor în anumite situaţii date şi le corelează cu alte informaţii relevante, pentru a le servi utilizatorilor reclame mult mai targetate, care să le influenţeze decizia de a cumpăra online. De exemplu, dacă un utilizator a accesat un site de electronice, în viitor îi pot apărea reclame cu produse electronice pe o reţea de socializare”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO