ZF Live

VIDEO ZF Live. Un fost agent din celebrul Secret Service american, care l-a păzit şi pe Bill Clinton, şi-a făcut o companie de securitate în România şi a venit la ZF Live

27.06.2014, 13:20 1337

Urmăriţi înregistrarea ZF Live de vineri, 27 iunie, cu Darren White, Global Security Solutions

Lipsa unor reglementări bine puse la punct şi nivelul scăzut de implicare al statului, dar şi al comunităţii sunt principalele motive pentru care România poate fi catalogată drept un “refugiu al infractorilor”, a declarat Darren White, fost agent al Serviciilor Secrete din SUA şi CEO al Global Security Solutions, la emisiunea ZF Live.

“Autorităţile sunt conştiente de situaţia din România, însă nu au adoptat încă o poziţie clară. Este necesar ca statul să spună oamenilor ceea ce trebuie şi nu ceea ce vor ei să audă”, a spus White.

White consideră că România are nevoie de o colaborare între sectorul privat, sectorul public şi diferite organe ale legii pentru a putea combate acţiunile de fraudă. „Este nevoie de un efort colectiv. Statul român nu îşi permite să fie doar spectator, trebuie luate măsuri pentru că România este deja criticată la nivel internaţional”, a menţionat fostul agent al Serviciilor Secrete din SUA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO