ZF Live

VIDEO ZF Live. Cum să vinzi legume pe Internet şi ce profituri îţi aduce un solar de roşii sau de ardei? Urmăriţi înregistrarea ZF Live de marţi, 3 decembrie, cu Valentina Ioniţă, proprietar legumedetara.ro

Autor: Octavian Calei

03.12.2013, 15:13 2606

Valentina Ioniţă, proprietara legumedetara.ro, a spus la emisiunea ZF Live de ieri că vinde toată producţia de legume din ferma familiei prin intermediul site-ului, valoarea vânzărilor ridicându-se la aproape 5.000 euro în trei luni.

“Sunt convinsă că Internetul este viitorul comerţului în România. Vindem aproape tot prin intermediul site-ului, nu am încercat deloc la piaţă până acum”, a spus Ioniţă la ZF Live.

Comanda medie pe site-ul legumedetara.ro a fost de 70-80 lei, majoritatea fiind peste 50 lei, prag peste care clienţilor li se livrează gratuit produsele acasă.

Legumedetara.ro este o afacere de familie începută anul acesta cu o investiţie de 6.000 de euro pentru achiziţionarea unui teren de 1.500 de metri pătraţi în judeţul Argeş.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO