VIDEO ZF Live. Cum să vinzi legume pe Internet şi ce profituri îţi aduce un solar de roşii sau de ardei? Urmăriţi înregistrarea ZF Live de marţi, 3 decembrie, cu Valentina Ioniţă, proprietar legumedetara.ro

3 dec 2013 Autor: Octavian Calei

Valentina Ioniţă, proprietara legumedetara.ro, a spus la emisiunea ZF Live de ieri că vinde toată producţia de legume din ferma familiei prin intermediul site-ului, valoarea vânzărilor ridicându-se la aproape 5.000 euro în trei luni.

“Sunt convinsă că Internetul este viitorul comerţului în România. Vindem aproape tot prin intermediul site-ului, nu am încercat deloc la piaţă până acum”, a spus Ioniţă la ZF Live.

Comanda medie pe site-ul legumedetara.ro a fost de 70-80 lei, majoritatea fiind peste 50 lei, prag peste care clienţilor li se livrează gratuit produsele acasă.

Legumedetara.ro este o afacere de familie începută anul acesta cu o investiţie de 6.000 de euro pentru achiziţionarea unui teren de 1.500 de metri pătraţi în judeţul Argeş.
 

 
Cuvinte cheie:
zf live
, legume
, rosii
, solar

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide