ZF Live

Video ZF Live. Vlad Gheorghe, Cătălin Stoica: „Avem garanţia că în cartierul Brâncuşi din Drumul Taberei se vor construi peste 10.000 locuinţe, dar nu avem garanţia că vor exista drumuri şi canalizare pentru nevoile actuale“

Autor: Greta Bogdan

24.10.2016, 18:00 585
Cartierul Brâncuşi din sectorul 6 al Capitalei, unde există în prezent circa 4.000 de locuinţe construite, a început să se dezvolte într-o direcţie greşită, iar autorităţile locale nu le oferă cetăţenilor răspunsuri şi soluţii sustenabile pentru nevoile lor actuale, au declarat Vlad Gheorghe şi Cătălin Stoica, repre­zen­tanţi ai grupului civic „Brâncuşi“, invitaţi la ZF Live.

Parcul devenit neîncăpător, lipsa unor alei care să le permită locuitorilor accesul aici sau lipsa trecerilor de pietoni sunt printre cele mai urgente probleme cu care se confruntă comunitatea.

„Cartierul Brâncuşi din Drumul Taberei a fost făcut de ANL pe mai multe etape, iar acum s-a dezvoltat într-o direcţie greşită, parcul a devenit neîncăpător, nu sunt alei care duc în parc şi trebuie să traversezi o stradă pe care nu există trecere de pietoni. Este un cartier început prin dezvoltarea ANL, continuat ulterior de către dezvoltatorii privaţi“, a declarat Vlad Gheorghe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO