ZF Live. Andreea Oprescu, Asociaţia Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis: Roma are 2.500 de cişmele şi ţâşnitori, Bucureştiul în jur de 150. Vrem să dezvoltăm o comunitate, un punct de atracţie urbană

16 mar 2017 Autor: Ştefan Stan

Proiectul «Izvoare Urbane pentru comunitate», a obţinut finanţare prin concursul Urbaniada şi propune crearea unei comunităţi în zona Rahova din Bucureşti, o amenajare urbanistică pentru locuitori în locul unei parcări.

Amenajarea ar urma să aibă loc în jurul unei surse de apă, astfel asigurându-se apă gratuită pentru comunitatea din zonă, a declarat Andreea Oprescu, Asociaţia Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis, în cadrul emisiunii de business ZF Live .

„Va fi un loc unde oamenii vor putea veni nu doar să îşi ia apă, ci şi să socializeze, să fie un punct de întâlnire. Propunem să devină un spaţiu comunitar, nu doar o fântână. În zona Rahova sunt diverse categorii de locuitori, cu venituri mici, sunt blocuri înalte, o zonă cu o populaţie mare.“

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.03.2017

 
Cuvinte cheie:
ZF Live
, Andreea Oprescu
, Asociaţia Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis
, comunitate
, izvoare urbane
, cismele
, tisnitori
, atractie urbana
zf.ro
Abonează-te la Închide