ZF LIVE. Antreprenorul Dan Muntean discută achiziţia a 70 ha de vie în zona Dealu Mare într-o tranzacţie care ar putea depăşi 1,8 mil. euro

12 dec 2017 Autor: Cristina BelluDan Muntean, executivul român care a lucrat circa 30 de ani pentru producătorul şi distribuitorul britanic Halewood, a plecat din companie în decembrie 2016 pentru a pune bazele propriei firme, Domeniul Muntean.

„Este un act de îndrăzneală să pui propriul nume firmei şi implică totodată o responsabilitate mare. Pentru mine, Domeniul Muntean este un hobby, dar şi un business care trebuie să funcţioneze şi să fie profitabil”, explică Dan Muntean.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.12.2017

 
Cuvinte cheie:
ZF LIVE
, Antreprenor
, Dan Muntean
, teren
, vie
, dealu mare
, tranzactie
, Domeniul Muntean
zf.ro
Abonează-te la Închide