ZF Live

ZF Live. Bogdan Mugescu, Frufru: Avem un avans de 40% în primul trimestru. În 2-3 săptămâni inaugurăm o nouă unitate Cooperativa Frufru în Capitală

Autor: Cristina Bellu

13.06.2017, 00:06 1346

Compania Good People, producătorul mărcii de mâncare şi băuturi sănătoase Frufru, a ajuns anul trecut la afaceri de 5,2 milioane de euro, un plus de 40% faţă de veniturile obţinute în 2015, avan­sul venind din creşterea numărului de puncte de vânzare şi a canalelor proprii, precum şi din inte­resul tot mai ridicat manifestat de consumatori pentru produsele comercializate de către com­pa­nie.

„În primul trimestru ne situăm un pic peste prog­nozele bugetate la începutul anului. Momen­tan suntem cu 40% creştere faţă de perioada si­mi­lară a anului trecut. Estimez că până la finele anu­lui vom ajunge la afaceri de peste 7 milioane de euro“, a spus Bogdan Mugescu, directorul de dez­voltare al Frufru.

Anul trecut, în luna iunie, au fost puse la tran­zac­ţionare pe piaţa alternativă de capital AeRo obli­gaţiuni Good People (FRU 21) în valoare de 4,56 milioane lei, pe o perioadă de cinci ani, la o do­bândă fixă de 9% pe an, plătibilă trimestrial. Banii obţinuţi în urma acestei acţiuni au fost in­ves­tiţi în producţie şi în dezvoltarea unităţilor proprii.

„O parte din fonduri le-am investit în utilaje şi în extinderea capacităţii de producţie, iar o altă parte în zona de dezvoltare a canalelor proprii. Anul acesta am lansat Cooperativa Frufru, unitatea concept în care pe lângă produsele noastre, reunim şi alte produse realizate de mici companii locale pe care încercăm să le ajutăm să crească. Aici am mărit portofoliul de produse, magazinul devenind vectorul nostru principal de vânzări“, explică Mugescu. În acest sens, com­pania va inaugura în decurs de 2-3 săptămâni o nouă unitate Cooperativa Frufru în Piaţa Amzei din Capitală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO