ZF Live. Ciprian Bîrsan, senior broker, Tradeville: O criză politică nu ar produce efecte puternice pe bursa românească, investitorii fiind mai răbdători acum

20 iun 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Ciprian Bîrsan, senior broker la Tradeville, consideră că o eventuală cădere a guvernului Grindeanu miercuri nu ar produce efecte puternice pe piaţa de capital de la Bucureşti.

Legat de sentimentul de ieri, pe fondul crizei politice de la Bucureşti, Bîrsan a afirmat în emisiunea de business ZF Live că evoluţia este mixtă.

„Piaţa nu este foarte agitată. Evoluţia este una mixtă, deşi indicii sunt un pic pe roşu, cred că acolo unde vedem scăderi, sunt un pic mai accentuate decât emitenţii care sunt în momentul de faţă pe plus.“

Ieri indicele BET afişa 8.412 puncte, minus 0,6% faţă de şedinţa precedentă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.06.2017

 
Cuvinte cheie:
ZF Live
, Ciprian Bîrsan
, senior broker
, Tradeville
, criză politică
, bursa
, investitori
zf.ro
Abonează-te la Închide