ZF Live

ZF Live. Cotiso Hanganu, managing partner la QQ Info: Cea mai ieftină soluţie de business intelligence nu costă nimic. „Bugetul iniţial poate fi zero, dar un buget pentru un proiect mainstream poate ajunge să coste între 20.000 şi 35.000 de euro“

Autor: Simona Tatu

04.05.2017, 00:06 1006

O companie care are nevoie de consultanţă de business poate să beneficieze de soluţii fără costuri, însă dacă vorbim de un buget pentru un proiect obişnuit costul poate ajunge pănă la câteva zeci de mii de euro, a spus Cotiso Hanganu, managing partner QQ Info, companie care oferă consultanţă de business, prezent în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Cea mai ieftină soluţie de business intelligence nu costă nimic. Bugetul iniţial poate fi zero, însă un buget pentru un an de zile full-time poate ajunge să coste peste 50.000 de euro. Totuşi noi avem şansa şi neşansa să deservim destul de rapid clientul, iar contractele se termină repede, aşa că proiectele mainstream costă între 20.000 şi 35.000 de euro“, a completat Cotiso Hanganu.

Business intelligence (BI) se referă la un set de aplicaţii şi tehnologii software care au ca scop colectarea, gestionarea şi analizarea datelor din diferite baze de date al unor companii pentru a extrage informaţii supli­mentare care le pot fi de ajutor managerilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO