ZF Live. Daniel Dragomir, TechHub Bucureşti: Bucureştiul nu poate să se dezvolte ca un centru de tehnologie decât dacă toţi cei implicaţi sunt dispuşi să dea înapoi şi să îi ajute şi pe cei mai mici

17 iun 2017 Autor: Ştefan Stan

„Comunitatea de start-up-uri de tehnologie din România creşte din ce în ce mai mult, zonele de gaming, fintech, agrotech şi cybersecurity fiind sunt printre cele mai efervescente sectoare, în timp ce partea de industrie rămâne mai greu accesibilă, cu bariere mai ridicate de intrare“, a declarat Daniel Dragomir, cofondator al TechHub Bucu­reşti, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Am început acum patru ani un proiect care părea uşor nebunesc. Am închiriat jumătate de etaj pentru a crea primul spaţiu dedicat antre­prenorilor de tehnologie din Bucureşti. Am vrut un spaţiu de evenimente şi un spaţiu unde să poată lucra start-up-urile.“

Ulte­rior, TechHub Bu­cureşti s-a extins şi a ajuns să găzduiască peste 12 start-up-uri.

„Recent am adăugat un nou etaj, de aproximativ 750 de metri pătraţi, şi avem 100 de noi locuri pentru start-up-uri sau freelanceri care îşi doresc să lucreze într-un spaţiu inovativ de co-working“, a spus Daniel Dragomir. TechHub Bucureşti este un centru de co-working, care îşi propune să ajute comunitatea de tech din România să intre în contact cu diferiţi experţi, dar şi să scutească start-up-urile de anumite probleme lo­gistice şi administrative.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.06.2017

 
Cuvinte cheie:
video
, ZF Life
, Daniel Dragomir
, TechHub Bucureşti
, tehnologie
zf.ro
Abonează-te la Închide