ZF Live

ZF Live: George Stanson, business manager Case IH: „Este cel mai bun an din 2008 încoace pentru vânzările de combine agricole“

Autor: Alex Ciutacu

24.07.2017, 00:07 283

Anul 2017 ar putea aduce o nouă creştere pentru piaţa utilajelor agricole, în condiţiile în care majoritatea fermierilor estimează producţii mai bune în acest an.

Case IH, companie din domeniul utilajelor agricole prezentă în România prin reprezentantul Titan Machinery, estimează că în acest an vor fi vândute aproximativ 2.200 de tractoare, cu plus 10-15% faţă de anul precedent. De asemenea, managerul a observat o revenire pe plus a vânzărilor de combine noi, o piaţă ce depăşeşte 500 de unităţi anual.

 „2017 este cel mai bun an din punctul de vedere al vânzărilor de com­bine, cel puţin din 2008 în­coace. Am investit mult, oamenii au început să vadă diferenţa din­tre tehnologiile convenţionale şi cele axiale şi îşi dau seama că au probleme majore de rezolvat. (...) Sper să ne ajute şi anul agricol pentru că semnele sunt foarte bune. Foarte mulţi fermieri români consideră anul 2017 un an foarte bun”, a declarat Geor­ge Stanson, business manager în regiunea balcanică pentru Case IH, pentru emisiunea de business, ZF Live. Vânzările de combine agricole, echipamentele care recoltează grâul, porumbul rapiţa sau floarea-soarelui, au pierdut teren anul trecut, conform unei analize a ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO