ZF News

Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană: Ne dorim ca politicienii să-şi îndrepte atenţia asupra problemelor economice, după referendum

Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană: Ne...

Autor: Andreea Neferu

31.07.2012, 11:06 311

Sebastian Metz, directorul general al Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germane, cere politicienilor să îşi îndrepte atenţia, după finalizarea referendumului, asupra problemelor economice, pentru ca economia românească să îşi revină.

“Ceea ce e important în momentul de faţă pentru economie este stabilitatea şi predictibilitatea condiţiilor cadru, cum ar fi Dreptul Muncii, o protecţie mai bună a proprietăţii intelectuale, dar şi creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene, creşterea transparenţei în cadrul licitaţiilor publice şi în general un dialog permanent al guvernului cu reprezentanţii mediului de afaceri”, a declarat Metz.

Potrivit ultimelor estimări oficiale, referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu a eşuat, din cauza participării a sub 50% din cei înscrişi pe listele electorale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO