ZF News

Carrefour a investit 2,7 mil. € în extinderea galeriei din Colentina

Carrefour a investit 2,7 mil. € în extinderea galeriei...

Autor: Cristi Moga

09.03.2015, 00:06 1343
Grupul francez Carrefour, unul dintre cei mai mari jucători din comerţul autohton, a investit 2,7 milioane de euro în remodelarea şi extinderea galeriei comerciale din faţa magazinului din Colentina, unul dintre cele mai vechi din România ale companiei, deschis în urmă cu 11 ani.
 
Proiectul a fost început anul trecut şi a dus la dublarea galeriei comerciale de la 2.500 la 5.000 de metri pătraţi, în spaţiile nou amenajate fiind deschise magazine ale retailerilor Altex şi Casa Rusu, care aveau unităţi într-o clădire adiacentă care a fost demolată pentru ridicarea unui magazin Dedeman.
 
„Galeria comercială este închiriată integral, mai avem în discuţii doar un spaţiu de 70 de metri pătraţi, iar următoarele proiecte de remodelare ar putea implica galeriile comerciale din faţa magazinelor din Militari şi Braşov“, a declarat Alina Beşcheret, asset management director în cadrul Carrefour Property.
 
În acelaşi timp, Ionuţ Niţoi, directorul magazinului Carrefour din Colentina, a spus că se aşteaptă ca în urma acestei investiţii cifra de afaceri a hipermarketului să crească cu aproximativ 10%, fără a oferi detalii cu privire la numărul de clienţi sau valoarea cifrei de afaceri.
 
Suprafaţa de vânzare a magazinului Carrefour Colentina este de 9.000 de metri pătraţi, iar Niţoi spune că rezultatele din primele două luni ale anului sunt în grafic cu bugetul de creştere.
 
Principalul competitor pentru proiectul Carrefour Colentina este în prezent magazinul Kaufland din apropierea Pieţei Obor, în timp ce concurenţa „potenţială“ este reprezentată de alte două magazine Carrefour ce vor fi deschise în centrele comerciale Mega Mall din Pantelimon şi Veranda Obor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO