ZF News

Christian Tour: În trei ani vom administra zece hoteluri în Grecia

Christian Tour: În trei ani vom administra zece hoteluri...

Autor: Mădălina Panaete

01.03.2015, 09:44 2363
Marius Pandel, CEO şi acţionar al Christian Tour, una dintre cele mai mari agenţii de turism din România, spune că în cinci ani compania pe care o conduce îşi va dubla cifra de afaceri, du ce anul trecut a avut un rulaj de 52 mil. euro.
 
„Cu siguranţă în cinci ani vom ajunge la 100 mil. euro, însă este posibil ca principala motivaţie a mea şi a celuilalt acţionar, Cristian Pandel, să nu mai fie cifra de afaceri“, spune Marius Pandel, 29 de ani, care conduce compania fondată în urmă cu 18 ani de Cristian Pandel, fratele său.
 
Pentru anul acesta reprezentanţii companiei estimează  vânzări de 63 milioane de euro şi 230.000 de turişti care vor accesa serviciile Christian Tour, după ce anul trecut tour operatorul a atras 180.000 de clienţi.
 
„Anul 2014 a fost un an atipic, greu, dar am reuşit să ieşim bine din el. Ne-am propus o creştere şi am avut o creştere. Au fost multe schimbări politice care afectează şi omul de rând şi decizia lui de a pleca în vacanţă. Nici vremea nu a fost favorabilă“, mai spune Marius Pandel, care deţine 20% din părţile sociale ale Christian Tour (Christianí76 Tour - denumirea de la Registrul Comerţului).
 
Anul trecut, Christian Tour a avut 42 de chartere săp­tă­mânale cu un grad de umplere de 95%.
 
„Am ajuns la un grad de ocu­pare de 95%, ceea ce aş putea spune că a fost un record. De când a venit criza noi am avut creştere. În criză s-au cumpărat mai multe vacanţe decât înainte de 2009.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO