ZF News

Decathlon vinde pentru o lună şi produse second hand

Decathlon vinde pentru o lună şi produse second hand

Autor: Cristina Roşca

04.03.2015, 19:11 5155

Retailerul de echipamente sportive Decathlon va organiza în perioada 12 martie-12 aprilie în toate cele 13 magazine din România târgul Trocathlon, în cadrul căruia vor fi vândute produse second hand pentru pasionaţii de sport.

În cadrul acestui târg, Decathlon intermediază gratuit relaţia dintre potenţialii vânzători sau cumpărători de articole sportive sportive second hand în stare bună achiziţionate de la mai mulţi jucători din piaţă, nu doar cele din Decathlon.

Conform regulamentului, clientul care doreşte să vândă vine cu produsul în magazin, stabileşte împreună cu un angajat Decathlon un preţ şi îl lasă la magazin pe toată perioada târgului. Dacă se va vinde produsul, vânzătorul va primi de la Decathlon un voucher cu valoarea preţului de vânzare, fără a fi nevoit să plătească vreun comision. Dacă nu se vinde, îl poate lua înapoi sau poate decide să îl doneze unei asociaţii caritabile. Pe 12 aprilie, în ultima zi a târgului, toate produsele sunt reduse cu 20%.

“Dorinţa noastră este să facem sportul accesibil tuturor. (…) Clienţii care doresc să cumpere o bicicletă, o bandă de alergare, o pereche de role sau alte produse de sport de la un alt pasionat pot verifica produsul înainte de a-l cumpăra, acestea fiind expuse într-un spaţiu special amenajat în fiecare magazin Decathlon.  Pentru a ne asigura că totul se desfăşoară în condiţii optime, depunerea articolelor este condiţionată de încheierea unui contract şi de semnarea unui regulament, iar produsele sunt verificate de specialiştii noştri”, declară reprezentanţii Decathlon.

Lista produselor care nu sunt acceptate la vânzare este disponibilă pe pagina campaniei de pe site-ul Decathlon.  Retailerul de echipamente sportive organizează de două ori pe an târgul Trocathlon. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO