ZF News

Filiala din România a unui grup francez vrea să angajeze 300 de oameni într-o singură zi, pe Facebook

Filiala din România a unui grup francez vrea să...

Autor: Ioana Nita

02.03.2015, 14:31 2930
Webhelp România, filiala locală a furnizorului francez de servicii de tip call-center, organizează mâine, pe 3 martie, un eveniment pe reţeaua de socializare Facebook prin intermediul căruia pune la dispoziţie 300 de locuri de muncă. Evenimentul, numit „Ziua de Recrutare Online pe Facebook”, face parte din strategia companiei de a-şi atinge ţinta de 2.000 de angajaţi până la sfârşitul acestui an.
 
„În 2015 vrem să ajungem la 2015 angajaţi. Am adăugat clienţi noi în portofoliul companiei şi suntem pregătiţi să ne dezvoltăm echipa. Căutăm soluţii pentru a fi cât mai accesibili candidaţilor”, a spus Mihaela Rusu, director general al Webhelp România, adăugând că reţeaua de socializare Facebook a fost cea mai bună opţiune în condiţiile în care majoritatea angajaţilor sunt tineri.
 
Compania pune la dispoziţie joburi atât pe proiecte de voce (call-center), cât şi backoffice (BPO). Noii angajaţi beneficiază de training-uri de specializare, iar echipa are la dispoziţie un program complex de formare continuă.  Webhelp România are în prezent peste 1.600 de angajaţi în cele patru sedii - două în Bucureşti şi câte unul în Galaţi şi Ploieşti. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO