ZF News

Holcim România, cea mai mare creştere din Europa pentru grupul elveţian

Holcim România, cea mai mare creştere din Europa pentru...

Autor: Cristi Moga

24.02.2015, 00:06 226
Vânzările de ciment şi clincher ale companiei Holcim România au accelerat pe finalul anului trecut, astfel că volumele comercializate de grupul elveţian au crescut cu 7,8% în 2014 după ce avansul la finalul primelor trei trimestre era de doar 4,3%.
 
Mai mult, la jumătatea anului, volumele comercializate de Holcim erau în scădere cu 0,3%, astfel că întreaga creştere a fost materializată în cel de-al doilea semestru, când cei de la Holcim au simţit o revigorare atât a sectorului rezidenţial, cât şi a proiectelor de birouri, industriale sau de retail.
 
Potrivit datelor din rapor­tul companiei elveţiene, Hol­cim România a înregistrat cea mai mare creştere a vânzărilor din rândul subsidiarelor euro­pe­ne.
 
Creşteri importante au în­re­gistrat şi subsidiarele din Rusia şi Republica Cehă (plus 7,6% fiecare) şi Spania (4,9%), în timp ce în Italia şi Azer­baidjan declinul a fost de aproa­pe 20%. La nivel euro­pean, vânzările Holcim au scăzut cu 1%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO