ZF News

InterParking, la final cu investiţii de 3 mil. € în parcarea subterană de la Teatrul Naţional

InterParking, la final cu investiţii de 3 mil. € în...

Autor: Bogdan Alecu

27.02.2015, 00:06 545
InterParking a finalizat modernizarea parcării de la Teatrul Naţional, în urma unor investiţii de 3 mil. euro, la aproape trei ani de când compania a inaugurat parcarea de la Universitate, realizată în parteneriat public-privat cu Primăria Capitalei.
 
InterParking a preluat parcarea de 960 de locuri de la Teatrul Naţional în 2013, iar lucrările de modernizare au demarat în ianuarie anul trecut. Moder­ni­zarea a inclus implementarea unui sistem de management ce include citirea plăcuţelor de înmatriculare, plată auto­mată, detectare a locurilor libere şi sistem de supra­ve­ghere video, dar şi sistem antiincendiu.
 
Ca şi în cazul parcării de la Universitate, vor fi realizate şi locuri speciale pentru automobilele electrice, cu puncte de alimentare.
 
„Gradul de ocupare la Universitate este de peste 50%, iar 50% înseamnă o parcare plină între opt dimineaţă şi opt seara. Parcările sunt folosite de locuitori şi vom continua investiţiile în parcări în Bucureşti. Avem pro­iecte împreună cu Primăria Capitalei pentru construirea de noi parcări“, a spus Roland Cracoo, CEO al Inter­parking Group, companie care deţine parcări în 340 de oraşe la nivel european. În opinia sa sunt mai multe locuri unde sunt nece­sare parcări subterane pre­cum Piaţa Victoriei sau Cheiul Dâmboviţei, în apropierea centrului vechi.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO