ZF News

Rădăcini investeşte peste 2 mil. euro într-o platformă pentru maşini second-hand

Ni­colae Sorescu

Ni­colae Sorescu

Autor: Bogdan Alecu

27.02.2015, 00:05 1506
Grupul Rădăcini, controlat de omul de afaceri de origine iraniană Ali Madadi, care deţine dealeri ai mărcilor Opel, Citroën, Peugeot, Mazda, Suzuki, Volkswagen şi Honda, cu afaceri anuale de peste 100 mil. euro, va investi peste 2 mil. euro, potrivit estimărilor ZF, în construcţia unei platforme dedicate comerţului cu automobile la mâna a doua.
 
„Vom deschide o platformă logistică pentru automobile second-hand, un teren de 60.000 de metri pătraţi ce include trei hale cu o suprafaţă totală de 6.000 de metri pătraţi, pe centura Capitalei, în partea de Vest a Bucureştiului. În două-trei luni va fi funcţional. Investiţia în echipamente este de circa 100.000 de euro. Nu putem spune cât a costat terenul, dar având în vedere suprafaţa şi am­plasarea, vorbim de mi­lioane de euro. Acolo vom avea service şi depozitare pentru auto­mo­bile. Aces­tea vor fi vândute sub Opel Certified Used Cars. Suntem printre primii dealeri Opel care adoptă noul standard“, a spus Ni­colae Sorescu, direc­torul di­viziei auto a grupului Rădăcini. Automo­bi­lele vor proveni fie din serviciile de buy-back ale dealerilor reţelei, fie de la firme de leasing operaţional sau rent-a-car. „Platforma va fi strict a Rădăcini şi va alimenta cele trei spaţii din Bucureşti şi patru din ţară“, a spus Sorescu.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO