ZF News

RCS&RDS creşte vitezele de acces la internetul mobil în 25 de oraşe

RCS&RDS creşte vitezele de acces la internetul mobil în...

Autor: Adrian Dumitrache

09.03.2015, 18:21 2986

RCS&RDS creşte vitezele de acces la internet în reţeaua Digi Mobil, la 21,6 Mbps pentru descărcare şi la 5,8 Mbps pentru încărcare, prin tehnologia 3G, în Bucureşti şi în 24 de oraşe din ţară, a anunţat operatorul telecom.

Anterior, viteza de descăzrcare (download) se situa la 7,2 Mbps sau 14,4 Mbps, în timp ce viteza de încărcare (upload) atingea 384 kbps sau 1,9 Mbps, atât în banda de frecvenţă de 2.100 MHz, cât şi în banda de 900 MHz.

"Creşterea vitezelor la internet în reţeaua Digi Mobil ce permite viteze de descărcare de până la 21,6 Mbps şi de 5,8 Mbps pentru încărcare, va fi disponibilă, în prima etapă, în oraşele Constanţa şi staţiunile de pe litoralul românesc, Iaşi, Galaţi, Brăila, Piteşti, Arad, Drobeta Turnu Severin, Bacău şi Vaslui. În a doua etapă, care se va încheia până la finalul lunii martie, noile viteze vor fi accesibile şi în Bucureşti, Ilfov, Braşov, Cluj, Timişoara, Craiova, Oradea, Sibiu, Târgu Mureş, Baia Mare, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Hunedoara, Ploieşti, Reşiţa, Slatina şi Târgu Jiu", se arată într-un comunicat al RCS&RDS remis MEDIAFAX.

Noile viteze de transfer sunt disponibile prin tehnologia 3G, atât în banda de frecvenţă de 2.100 MHz, cât şi în banda de 900 MHz.

RCS&RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii in Romania, Ungaria, Cehia, Spania si Italia.

Compania furnizează servicii de internet fix şi mobil, televiziune prin cablu si satelit, telefonie fixă şi mobilă şi servicii de conţinut video la cerere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO