ZF News

Rio Bucovina aşteaptă vânzări de 122 mil. lei anul acesta

Rio Bucovina aşteaptă vânzări de 122 mil. lei anul...

Autor: Ioana David

22.05.2012, 17:44 526

Rio Bucovina, unul dintre cei mai mari producători de apă îmbuteliată din România, aşteaptă anul acesta o cifră de afaceri de 122 mil. lei (aproape 30 mil. euro), în creştere cu 14% comparativ cu nivelul de anul trecut.

„Anul acesta se anunţă o vară lungă şi caldă, ceea ce va duce implicit la o creştere a consumului de apă, astfel încât estimăm că piaţa va avea un avans de 5 până la 7%, chiar dacă estimările pentru 2012 indicau un progres de doar 3%”, a spus Camelia Hoinărescu, directorul de marketing al Rio Bucovina.

Compania are în portofoliu branduri precum Bucovina (apă minerală naturală plată şi carbogazificată), La Vitta (apă de masă), Rio, La Vitta, Malibu, Bon Ton (băuturi răcoritoare carbogazoase), La Vitta (produse alimentare), Golden Horse (băutură energizantă). Rio Bucovina este de asemenea distribuitor în România pentru mărcile Zara (paste făinoase) şi Becker's Bester (suc natural de fructe).

„Chiar dacă cifra de afaceri pe care am realizat-o este uşor sub estimările noastre de anul trecut, de 110 milioane de lei, am reuşit într-un context economic dificil şi în condiţiile unei pieţe extrem de competitive, să ne menţinem evoluţia ascendentă.”, a mai spus Camelia Hoinărescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO