Topul celor mai mari 10 companii de training

22 feb 2015 Autor: Corina Mirea

Piaţa programelor de instruire a angajaţilor, estimată la 30- 40 de milioane de euro, rămâne extrem de fragmentată, iar acest lucru a însemnat pentru unii jucători creşteri de până la 38% în business în 2014, în timp ce alţii au văzut cum încheie anul cu afaceri în scădere cu 29%. Un lucru este cert: se caută programe de dezvoltare al căror impact se vede în rezultatele financiare ale companiei, iar angajaţii-cheie sunt „favoriţi“ atunci când vine vorba de investiţii în dezvoltarea oamenilor.

Cei mai mari furnizori de trai­ning din România au adunat anul trecut venituri cumulate de peste 10 mil. euro, în creş­tere cu 13% faţă de anul ante­rior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor furnizate de companii şi a celor publicate la Ministerul de Finanţe (excepând compania Codecs, care nu a răspuns solicitării ZF).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
angajati
, companie
, crestere
, dezvoltare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide