ZF News

Wizz Air: Cumperi un bilet şi primeşti al doilea gratuit

Autor: Cristina Roşca

19.05.2015, 09:59 23871

Compania aeriană low cost Wizz Air a lansat o promotie de tipul 1+1 gratis, prima de acest gen din România pentru operatorul maghiar. Oferta vine în contextul în care tot mai multe companii aeriene - low cost sau de linie - s-au întrecut în promoţii în ultima perioadă, preţul mediu al unui bilet de avion pe destinaţii europene sau transcontinentale scăzând puternic.

Astfel, doar pentru călătoriile rezervate astăzi, 19 mai, clienţii pot cumpăra două bilete, plătind doar unul singur. Promoţia este valabilă de la ora 00.00 la 24.00 iar biletele trebuie achizionate în cadrul aceleiaşi rezervări. Numărul maxim de bilete per rezervare este de şase, din care trei gratuite. Dacă sunt achiziţionate trei bilete spre exemplu, doar unul este gratuit.

“„Gratuit” înseamnă că nu veţi plăti costul biletului, inclusiv taxe sau alte costuri obligatorii şi bagajul mic de cabină (dimensiuni maxime: 42*32*25) (dar se exclude taxa de administrare) pentru locul gratuit. Taxa de administrare se va achita pentru fiecare loc gratuit. Bagajele mari de cabină şi fiecare bagaj înregistrat fac obiectul unor taxe suplimentare. Nu fac parte din această promoţie niciun alt serviciu sau produs promoţional şi trebuie să le plătiţi separat chiar dacă sunt relevante pentru locul gratuit sau dacă sunt cumpărate în legătură cu acesta. Locurile achiziţionate, trebuie să fie utilizate împreună şi nu pot fi anulate separat. Numărul locurilor disponibile la un anumit preţ este limitat”, potrivit reprezentanţilor Wizz Air.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 59 de aeronave Airbus A320 de la 21 baze, pe 380 de rute care asigură legătura între 112 destinaţii din 38 de ţări.

În anul fiscal încheiat la 31 martie 2015, Wizz Air a transportat 16,5 milioane de pasageri.

Ziarul Financiar vă recomandă şi: 

 Windows 10 piratat - gratis de folosit, dar cu watermark pe ecran

 

 Tânăra care la 29 ani coordonează fosta crama a boierului Zamfirescu

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO