ZF News

ZF Live, fondatori 7Card: Vrem 10 milioane euro în cinci ani din carduri cu acces nelimitat în sute de săli de sport din ţară

27.02.2015, 15:55 711

Abonamentul 7Card permite angajaţilor din companiile incluse în reţea să aibă acces la 105 săli de sport din Bucureşti din totalul de circa 200 din oraş, fără să mai fie limitat la un anumit centru de sport, a spus vineri la ZF Live Andrei Creţu, unul dintre cei doi fondatori ai 7Card.

“Este un abonament cu plata lunară, accesibil strict angajaţilor din companii, care reuneşte majoritatea operatorilor sălilor de sport din 4 oraşe. Dublăm numărul oraşelor în jumătate de an. Pe baza cardului angajatul poate accesa în mod flexibil toată reţeaua.”.

Costul unui abonament este de 100-150 lei pe lună.

În prezent în reţea sunt 7000 de abonaţi, din 270 de companii.

“Asigurăm sălilor de sport o sursă de venit suplimentară şi acces la segmentul corporate. Companiile, printr-un singur furnizor, au eliminat complet “problema” sportului cu o serie de beneficii. Iar pentru angajat avem flexibilitate foarte mare.”.

Andrei Creţu şi Iulian Cîrciumaru au început afacerea în urmă cu 3 ani, cu doi angajaţi, ajungând acum la 15 angajaţi şi afaceri de un milion euro.

Ţinta pentru 2015 este dublarea veniturilor, cei doi tineri estimând ca în cinci ani să ajungă la afaceri de 10 milioane euro din acest business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO