ZF Transilvania

45 de companii participă mâine la un târg de joburi organizat pe Cluj Arena

Autor: Laurentiu Cotu

29.05.2012, 13:52 434

Un târg de job-uri va avea loc, miercuri, 30 mai, pe stadionul Cluj Arena din municipiul Cluj-Napoca, la care şi-au anunţat participarea 45 de companii care oferă peste 700 de locuri de muncă.

La evenimentul organizat de compania KCMC-K Consulting Management and Coordination, alături de Agenţia de Dezvoltare Comunitară "Împreună" vor fi prezente companii precum Sykes, Allianz Ţiriac, Asirom, Arabesque, EBS, Genpact, Emerson, Evozone, ING, Romtelecom sau Billa. Târgul "Nu renunţ!", organizat mâine în Cluj-Napoca, face parte din proiectul N.O.R.D. (Nevoia de Orientare, Reorientare şi Dezvoltare) şi se adresează persoanelor inactive pe piaţa muncii, şomeri de scurtă şi lungă durată, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, precum şi celor care nu au lucrat niciodată, dar care doresc să se angajeze.

Proiectul ''Nevoia de Orientare, Reorientare şi Dezvoltare'' este sprijinit şi cofinanţat prin Fondul Social European, programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară - "Promovarea măsurilor active de ocupare-Investeşte în oameni". Proiectul N.O.R.D. a demarat în luna ianuarie 2011 şi se desfăşoară pe durata a 18 luni. În cadrul acestui program au fost informaţi peste 500 de beneficiari, din care peste 270 au fost consiliaţi şi 100 au participat la cursuri de iniţiere în utilizarea calculatorului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO