ZF Transilvania

CJ Cluj investeşte peste 23 mil. lei într-un nou parc industrial, la 48 km de municipiul Cluj-Napoca

CJ Cluj investeşte peste 23 mil. lei într-un nou parc...

Autor: Laurentiu Cotu

30.07.2018, 17:09 349

Consiliul Judeţean Cluj s-a asociat cu municipiul Câmpia Turzii şi cu comuna Luna pentru realizarea unui nou parc industrial, pe un teren de 115 hectare situat la 48 km de Cluj-Napoca, investiţia în infrastructura parcului ridicându-se la 23,1 mil. lei (aproximativ 5 mil. euro).

Decizia realizării unui nou parc industrial în partea sudică a judeţului Cluj, în comuna Luna, a fost luată atât ca urmare a interesului ridicat al investitorilor pentru iniţierea sau dezvoltarea de afaceri în zonă cât, mai ales, a dorinţei Consiliului Judeţean de a impulsiona dezvoltarea acestei regiuni şi de a oferi locuitorilor din municipiile Turda şi Câmpia Turzii şi celor din localităţile limitrofe posibilitatea obţinerii unui loc de muncă, se arată într-un comunicat de presă emis de CJ Cluj.

’’În contextul în care parcurile noastre industriale şi-au dovedit deja, din plin, viabilitatea, rolul acestui al cincilea parc industrial Tetarom va fi de a stimula dezvoltatea economico-socială a judeţului într-o manieră armonioasă şi echilibrată, cu atât mai mult cu cât locurile de muncă reprezintă încă o problemă pentru locuitorii din zona Turda-Câmpia Turzii’’, a declarat Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO