ZF Transilvania

CJ Cluj modernizează 32 km de drumuri judeţene cu 12 mil. euro

CJ Cluj modernizează 32 km de drumuri judeţene cu 12...

Autor: Laurentiu Cotu

17.04.2018, 17:07 429

Consiliul Judeţean Cluj a demarat un proiect de infrastructură de peste 55 mil. lei (aproximativ 12 mil. euro), finanţat din fonduri europene, pentru modernizarea şi reabilitarea a 32 km din drumul judeţean DJ 109, sectorul fiind parte integrantă a Traseului Regional Transilvania de Nord - Drumul Bistriţei. CJ Cluj a împărţit lucrările de execuţie pe două loturi: Lotul 1 - DJ 109 Răscruci - Borşa - Vultureni şi Lotul 2 - DJ109 Aşchileu - limita judeţului Sălaj.

’’Ceea ce ne dorim este ca documentaţia încărcată în SEAP să fie validată într-un termen cât mai scurt, astfel încât să putem fixa data depunerii efective a ofertelor din partea societăţilor interesate de modernizarea acestui sector de drum judeţean. Interesul nostru este maxim întrucât vorbim despre cel mai mare proiect de reabilitare a unui traseu de drumuri judeţene, cu fonduri europene, gestionat de Consiliul Judeţean Cluj’’, a declarat Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj.

Bugetarea lucrărilor de execuţie este asigurată de Consiliul Judeţean Cluj ca urmare a accesării, la finalul anului trecut, a unei finanţări europene nerambursabile în cuantum de 127,3 mil. lei pentru Drumul Bistriţei, cofinanţarea necesară de la bugetul judeţului Cluj fiind de 2%, respectiv 3 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO