ZF Transilvania

Clujenii de la T.I.M. modernizează o piaţă din Oradea pentru 6,7 mil. euro

Autor: Laurentiu Cotu

18.02.2014, 17:59 331

Compania Trustul de Instalaţii Montaj şi Construcţii (T.I.M.) din Cluj, controlată de omul de afaceri Gicu Agenor Gânscă, a câştigat un contract în valoare de 6,7 mil. euro cu primăria Oradea, ce prevede realizarea unui centru de afaceri cu produse agroalimentare. Investiţia este susţinută în cadrul proiectului de cooperare transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013, ce prevede consolidarea relaţiilor transfrontaliere de afaceri şi comerţ prin susţinerea mediului de afaceri din Oradea şi Debrecen, conform primăriei Oradea.

Lucrările de modenizare a pieţei Rogerius din Oradea se vor desfăşura în trei etape: în prima etapă se va lucra la spaţiul de lângă hala de lapte şi la un nou punct termic, în etapa a doua se va lucra la spaţiul legume-fructe, iar cea de-a treia etapă presupune lucrările la bazar. Conform contractului, pe parcursul a 12 luni constructorul clujean T.I.M. are obligaţia de a finaliza toate cele trei etape de construcţie prevăzute de proiect.

Compania Trustul de Instalaţii Montaj şi Construcţii (T.I.M.) din Cluj a realizat în 2012 o cifră de afaceri de 87 mil. lei (19,6 mil. euro), cu un număr mediu de 353 de angajaţi, conform siteului Ministerului de Finanţe Publice. Compania este controlată de omul de afaceri clujean Gicu Agenor Gânscă şi are în portofoliu lucrări de montaj utilaje tehnologice, instalaţii tehnologice, încălziri, ventilaţii, electrice şi automatizări, conducte de transport gaze naturale, lucrări de alimentare cu apă potabilă, construcţii noi.

laurenţiu.cotu@zf.ro

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO