ZF Transilvania

Francezii de la Air Liquide au deschis un centru de umplere pentru gazele industriale în Cluj-Napoca

Francezii de la Air Liquide au deschis un centru de...

Autor: Laurentiu Cotu

29.07.2014, 14:51 757

Compania Air Liquide România, filiala locală a grupului francez din industria gazelor Air Liquide, cu venituri totale de peste 15 mld. euro şi 50.000 de angajaţi, a deschis un centru de umplere pentru gazele industriale în municipiul Cluj-Napoca. Noul centru Air Liquide, destinat îmbutelierii gazelor şi a amestecurilor de gaze, va fi complet funcţional până la finalul acestui an, conform unui comunicat al companiei. În prezent, francezii deţin încă trei unităţi de producţie pe piaţa locală: o unitate de separare a aerului la Călăraşi, un centru de umplere şi distribuţie pentru buteliile de gaze industriale la Buzău şi o unitate de producţie pentru acetilenă, la Brăila.

’’Noul centru de umplere situat în Cluj va permite companiei noastre o deservire mai bună a clienţilor din nordul şi vestul României pentru segmentele industriale precum procesarea produselor alimentare, automotive, manufactură şi energie sau laboratoare’’, se arată în comunicatul Air Liquide România. În ultimii şapte ani compania a investit peste 30 de milioane de euro în facilităţile industriale pe care le oferă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO