ZF Transilvania

Investiţie de peste 1 mil. euro pentru dotarea cu aparatură medicală a două spitale din Cluj-Napoca

Investiţie de peste 1 mil. euro pentru dotarea cu...

Autor: Laurentiu Cotu

02.11.2017, 16:48 163

Spitalul Clinic de Recuperare şi Spitalul de Pneumoftiziologie ’’Leon Daniello’’ din Cluj-Napoca, subordonate Consiliului Judeţean Cluj, urmează să fie dotate cu aparatură medicală de peste 5 mil. lei (aproximativ 1 mil. euro), investiţie finanţată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, potrivit unui comunicat al CJ Cluj.

În ceea ce priveste Spitalul Clinic de Recuperare, suma de peste 4,3 mil. lei este destinată achiziţionării unui aparat Diapulse, microscop operator, aparat Roentgen pentru radioscopie digitală, aparat de sterilizare cu plasmă, ecograf multidisciplinar şi un sistem de mapping tridimensional.

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie ’’Leon Daniello’’ va beneficia de fonduri de aproximativ 665.000 de lei pentru achiziţionarea unui ecograf doppler, un aparat pentru măsurarea difuziunii monoxidului de carbon şi un sistem de stocare date Computer Tomograf.

laurenţiu.cotu@zf.ro     

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO