ZF Transilvania

Italienii de la Irrom Industrie au investit 7,5 mil. euro în extinderea fabricii de la Cluj

Italienii de la Irrom Industrie au investit 7,5 mil. euro...

Autor: Laurentiu Cotu

07.07.2014, 16:01 558

Producătorul de calorifere Irrom Industrie, subsidiara locală a grupului italian Irsap, a finalizat o investiţie de 7,5 mil. euro, în extinderea şi modernizarea capacităţii de producţie din localitatea Iclod, judeţul Cluj. În prezent, în cadrul companiei Irrom Industrie lucrează peste 300 de persoane, care produc anual aproximativ 500.000 de piese de calorifere, iar aproximativ 50 dintre oameni au fost angajaţi în ultimele 12  luni, conform unui comunicat al Consiliului Judeţean Cluj.

’’După o investiţie iniţială de 20 de milioane de euro, lucrările de extindere au presupus un nou aport financiar al companiei Irrom Industrie, în cuantum de 7,5 milioane de euro. Investiţia derulată de italieni la Iclod este una importantă atât pentru economia judeţului cât şi pentru comunitatea locală, majoritatea angajaţilor acestei companii provenind din comuna Iclod şi din localităţile învecinate”, a declarat Ioan Oleleu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO