ZF Transilvania

Primăria Baia Mare are în plan construirea unui ştrand municipal, investiţie de 40-50 mil. euro

Primăria Baia Mare are în plan construirea unui ştrand...

Autor: Laurentiu Cotu

26.07.2021, 16:42 168

Primăria Baia Mare, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Maramureş, oraşul Baia Sprie şi comuna Dumbrăviţa, au în plan un proiect de 40-50 mil. euro pentru realizarea unui ştrand municipal, potrivit unui comunicat de presă al primăriei din Baia Mare. Investiţia urmează să fie realizată pe un teren aparţinând comunei Dumbrăviţa, lângă Baia Mare.

’’Vom accesa şi finanţări externe nerambursabile, pentru că discutăm despre un proiect de până la 40-50 de milioane de euro, cofinanţarea urmând să ne-o asumăm fiecare dintre parteneri, într-o anumită măsură. Este un proiect amplu, însă până la realizarea acestuia la nivelul pe care îl avem din perspectiva terenurilor din zona stadionului Dealul Florilor, respectiv zona vechiului ştrand municipal şi a terenului 2 de fotbal, vom reconfigura studiul de fezabilitate, respectiv proiectul nostrum, astfel încât să putem să demarăm investiţia, execuţia noului ştrand municipal’’, a spus Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare, într-un comunicat de presă.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO