ZF Transilvania

Primăria Oradea investeşte 1,7 mil. euro într-un parc cu terenuri de sport şi spaţii de joacă pentru copii

Sursa FOTO: www.oradea.ro

Sursa FOTO: www.oradea.ro

Autor: Laurentiu Cotu

11.07.2018, 17:23 270

Primăria municipiului Oradea a demarat o investiţie de 7,9 mil. lei (aproximativ 1,7 mil. euro), fără TVA, pentru amenajarea unei zone de agrement pe strada Barcăului din cartierul Ioşia, cu zone de relaxare şi de petrecere a timpului liber. Investiţia presupune înfiinţarea unui parc public dotat cu terenuri de sport, spaţii de joacă şi educaţie ecologică destinate atât locuitorilor zonei, cât şi celor aflaţi în trecere.

’’Proiectul - Coridor verde din strada Barcăului din municipiul Oradea - se află în procedură de licitaţie deschisă, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. Realizarea acestui coridor verde este necesară deoarece, la nivelul străzii Barcăului, în timp, s-a constituit o zonă degradată, pe traseul fostei căi ferate şi a terenurilor adiacente acesteia, care la această dată nu mai sunt folosite pentru activităţile economice pe care le-au deservit’’, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Oradea.

Proiectul se află în prezent în procedură de achiziţie, data limită de depunere a ofertelor în SICAP este 6 august 2018. Durata de execuţie a lucrărilor va fi de 8 luni de la data semnării contractului de execuţie.

laurenţiu.cotu@zf.ro   

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO