ZF Transilvania

Primăria Sibiu alocă 13,7 mil. lei de la bugetul local pentru achiziţia a 10 autobuze noi

Primăria Sibiu alocă 13,7 mil. lei de la bugetul local...

Autor: Laurentiu Cotu

30.10.2017, 17:10 233

Primăria Sibiu a iniţiat o procedură de achiziţie pentru cumpărarea a 10 autobuze noi, investiţia fiind estimată la 13,7 mil. lei (aproximativ 3 mil. euro). Termenul de livrare este de 4 luni de la semnarea contractului, iar mijloacele de transport vor fi date în folosinţa societăţii de transport publicTursib SA, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Sibiu.

’’Anul acesta iniţiem achiziţionarea a 10 autobuze din fondurile bugetului local, iar anul viitor intenţionăm să cumpărăm alte câteva zeci de autobuze ecologice, din fonduri europene. La acestea se vor adăuga 50 de vehicule pe care le va achiziţiona societatea de transport public’’, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Cele 10 mijloace de transport vor fi autobuze de 12 metri lungime, cu podea joasă şi facilităţi pentru accesul pasagerilor cu mobilitate redusă. Vehiculele vor fi dotate cu motoare cu nivel de poluare Euro 6, vor avea trei uşi duble pentru accesul călătorilor şi o capacitate totală de transport de minim 92 de locuri pe scaune şi în picioare.

laurenţiu.cotu@zf.ro      

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO