ZF Transilvania

Primăria Sibiu investeşte 3,4 mil. lei în modernizarea a două străzi

Primăria Sibiu investeşte 3,4 mil. lei în modernizarea...

Autor: Laurentiu Cotu

09.09.2015, 18:55 393

Primăria Sibiu a demarat un proiect de investiţii de 3,4 mil. lei (770.000 de euro) pentru modernizarea străzilor Doinei (cartierul Ţiglari) şi a străzii Frezorilor (cartierul Lazaret). Proiectul presupune modernizarea reţelelor de apă potabilă şi canalizare, precum şi amenajarea drumului şi a carosabilului pe ambele străzi, termenul de finalizare a acestor lucrări fiind de opt luni.

Lucrările de modenizarea a celor două străzi din Sibiu vor fi realizate de compania Elis Pavaje, din localitatea Petreşti, judeţul Alba. Compania Elis Pavaje, controlată de Emil şi Vasile Goţa, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 110,8 mil. lei (circa 25 mil. euro) şi un număr mediu de 235 de angajaţi, conform site-ului Ministerului Finanţelor Publice.

’’Continuăm cu modernizarea străzilor de pământ din Sibiu. În plus faţă de cele 33 de străzi de pământ incluse în pachetele aflate deja în lucru, anul acesta vom mai face proceduri de achiziţie şi pentru strada Ogorului şi strada Ecaterina Varga’’, a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al municipiului Sibiu.

 
 
 


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO