ZF Transilvania

Timişoara: Proiect de 4 mil. euro pentru un centru de afaceri în domeniul IT&C

Timişoara: Proiect de 4 mil. euro pentru un centru de...

Autor: Laurentiu Cotu

20.08.2014, 17:31 462

Primăria Timişoara a finalizat implementarea unui proiect european de 17,7 mil. lei (aproximativ 4 mil. euro), ce a presupus construirea şi dotarea unui centru în vederea sprijinirii afacerilor locale în domeniul IT&C. În cadrul acestui centru îşi vor putea desfăşura activitatea IMM-urilor aflate în faza demarării sau consolidării afacerii.

’’Prin proiect a fost realizată construirea şi amenajarea unei clădiri de patru etaje şi o suprafaţă  desfăşurată de peste 6.300 de metri pătraţi, incluzând spaţii pentru recepţie, pentru birouri firme şi spaţii informale de deservire, ce au fost utilate şi dotate cu utilajele şi echipamentele necesare funcţionării infrastructurii’’, au spus reprezentanţii primăriei Timişoara.

Proiectul “Infrastructură regională de afaceri şi inovare în sectorul IT&C”, a cărui implementare a început în data de 26 iulie 2011, a fost finanţat în cadrul Regio, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 ‘’Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor-poli urbani de creştere”, Domeniul de intervenţie 1.1. ’’Planuri integrate de dezvoltare urbană”, Sub-domeniul: Poli de creştere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO