ZF Transilvania

Wizz Air lansează o nouă rută de pe aeroportul din Cluj-Napoca spre Birmingham

Wizz Air lansează o nouă rută de pe aeroportul din...

Autor: Laurentiu Cotu

05.07.2018, 17:15 664

Wizz Air, liderul pieţei aeriene locale, a anunţat lansarea unei noi rute de pe aeroportul din Cluj-Napoca spre Birmingham, Marea Britanie, cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână, în zilele de miercuri şi duminică, începând cu data de 16 decembrie.

Birmingham, va fi al treilea oraş din Marea Britanie spre care compania Wizz Air oferă conexiune directă din Cluj, după Londra Luton şi Doncaster/Sheffield. Din iarna acestui an, numărul zborurilor săptămânale operate de Wizz Air de pe aeroportul din Cluj-Napoca spre Marea Britanie va creşte la 23.

’’Suntem încântaţi să anunţăm astăzi noua rută Wizz de la Cluj spre Birmingham, unul dintre centrele de afaceri importante din Marea Britanie, dar şi un oraş cu o arhitectură aparte şi posibilităţi multiple de a-şi petrece timpul liber. În plus, ne bucurăm că am adăugat cea de-a treia destinaţie spre Marea Britanie de pe aeroportul din Cluj’’, a spus Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar).

În prezent, compania Wizz Air operează de pe 10 aeroporturi din România spre Anglia, iar Londra Luton este una dintre cele mai populare destinaţii în rândul pasagerilor. În total, în fiecare săptămână, 136 de frecvenţe de zbor leagă cele două ţări, la preţuri ce încep de la 99 de lei, potrivit companiei Wizz Air.

laurenţiu.cotu@zf.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO