Ziarul de Duminică

Aventuri/ de Ziarul de duminică

Aventuri/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

10.06.2016, 00:00 39

Brandon Mull

Neîmblânziţii

Cartea întâi din seria Spirite-Animale

Editura Pandora M

Traducere din limba engleză de Bogdan Voiculescu.

Patru eroi care vor să salveze ţinutul Erdas. În ţinutul Erdas, patru copii sunt pe cale să descopere dacă au vreun spirit-animal, o legătura rară între om şi fiară, care le dă amândurora puteri inimaginabile. Separaţi de distanţe mari, Conor, Abeke, Meilin şi Rollan văd fiecare o străfulgerare... apoi apar animalele. Un lup, un leopard, un urs panda, un şoim. Fiecare copil a invocat un animal legendar. Acum soarta le este pecetluită. Cei patru eroi şi animalele lor trebuie să se unească şi să pornească într-o misiune primejdioasă. O forţă întunecată din trecut se trezeşte şi numai ei au puterea de a o opri. Soarta întregului Erdas se află în mâinile acestor patru străini curajoşi... şi în mâinile tale.

Brandon Mull este autorul cărţilor New York Times Bestseller – „Fabelhaven” şi  „Beyonders”. Pe când era doar un puşti a avut ca animale de companie un câine, o pisică, un cal, câţiva peştişori aurii şi pentru scurt timp chiar o tarantulă. Acum locuieşte in Utah cu soţia sa, cei patru copii şi câinele familiei.

Elise Primavera

Superşcoala drei Rapscott

Editura Pandora M

Traducere din engleză şi note de Diana Alina Ene.

Domnişoara Rapscott, extraordinara directoare a unei şcoli pentru fete cu părinţi foarte ocupaţi (şi care îşi ia motto-ul de la pioniera aviaţiei americane Amelia Earhart – „Toţi pentru aventură”), e încântată când patru cutii aterizează pe terasa ei. Înăuntrul cutiilor se află noile ei eleve. Bea, Mildred, Fay şi Annabelle nu ştiu nimic din ceea ce părinţii îşi învaţă de obicei copiii, cum ar fi ce e acela un tort pentru aniversare sau cum să traversezi strada fără să te lovească maşina. Dar cea mai nefericită soartă o are sărmana Dahlia – parinţii ei sunt  atât de ocupaţi, încât au uitat să închidă capacul cutiei şi Dahlia a căzut din ea!

Dra Rapscott trebuie să-şi înveţe elevele despre o grămadă de lucruri, printre care şi cum să ţină un secret sau să-şi schimbe lenjeria zilnic. De asemenea, a plănuit o mulţime de aventuri pentru ele. Dar mai întâi trebuie să o găsească pe Dahlia, ceea ce se dovedeşte a fi cea mai mare aventură dintre toate.

Elise Primavera nu locuieşte într-un far înconjurată de câini corgi, ci într-o casă de ţară cu un teckel căruia nimic nu-i place mai mult decât să  savureze o felie generoasă de tort şi să privească din vârful patului furtuna de afară.

Elise Primavera este autoarea seriei de mare succes Auntie Claus, precum şi a numeroase cărţi foarte bine primite, pentru copii de toate vârstele şi cu subiecte dintre cele mai diverse – de la Oz la tărâmul de dincolo. Elise locuieşte în Red Bank, New Jersey.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO