Ziarul de Duminică

CARTEA DE STIINTA / Despre manageri, bogatie si criza

CARTEA DE STIINTA / Despre manageri, bogatie si criza
10.06.2009, 14:50 44

 
 
 
 
Silvia Ciornei, Matei Dimitriu, Andrei Pogonaru
 
Ghid de criza pentru firmele romanesti
AOAR
 
Prezentul ghid, alcatuit de oameni dintre cei mai competenti si in tema din domeniul afacerilor incearca sa adapteze pentru firmele romanesti solutiile cele mai realiste, pentru supravietutirea corporatiilor in perioade de criza, asa cum s-au conturat in literatura internationala de specialitate si din discutiile cu membrii Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania.
 
 
 
 
Donald J. Trump, Robert T. Kiyosaki, Meredith McIver, Sharon Lechter
De ce vrem sa fii bogat. Doi oameni - acelasi mesaj
 
Editura Curtea veche
„In aceste vremuri de nesiguranta economica, acesti doi titani ai lumii afacerilor si-au unit fortele intr-o carte ce subliniaza nevoia presanta de cunostinte de specialitate in domeniul financiar." (Steve Forbes). Cartea apare in Seria Kiyosaki. Traducator: Constantin Dumitru-Palcus.
 
 
 
Chip R. Bell
 
Manageri si mentori - Crearea parteneriatelor educationale
 
Editura Curtea veche

Este o editie revazuta si adaugita a acestui bestseller clasic, in care Chip R. Bell le arata managerilor cum sa-si ajute asociatii sa se dezvolte si sa se adapteze la mediul managerial agitat din epoca noastra. Chip R. Bell isi invata cititorii sa apeleze la instruire prin intermediul metodei sale pline de pasiune si intelepciune; nu intâmplator, formula mnemonica care o defineste a fost tradusa ca ARDE: Abandonarea (mentorului in fata procesului instruirii, in loc de a apela la controlul acestui proces); Recunoasterea (valorii celui care va fi instruit si realizarea fundamentului pe care se va cladi acest parteneriat); Daruirea (celor mai de pret cadouri pe care le poate oferi un mentor: sfatul, feedback-ul, concentrarea, echilibrul, povestirile care lamuresc si conexiunile care pasioneaza); Extinderea relatiei pâna la eliberarea invatacelului de sub aripa ocrotitoare nu a educatorului, ci a partenerului sau. Traducere de Cristina Guta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO