Ziarul de Duminică

Cărţi cu mistere la RAO/ de Ziarul de duminică

Cărţi cu mistere la RAO/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

21.04.2016, 23:55 99

Sam Bourne – A treia femeie

Romanul unui scriitor care a vândut peste două milioane de exemplare în întreaga lume. Amatorilor de thrillere inteligente, cu acţiune alertă, cartea le prezintă o poveste care are la bază experienţa de jurnalist a autorului.

 „Un roman care te prinde atât de tare, încât ai fi în stare să îţi anulezi propria nuntă ca să îl citeşti!” Claudia Winkleman

Două crime au trecut neobservate. A treia va schimba totul. Un thriller palpitant care gravitează în jurul lui Madison Webb, o ziaristă obsedată să descopere adevărul. După ce a anchetat nenumărate cazuri de corupţie, femeia ajunge să se ocupe de moartea propriei surori. Autorităţile încearcă să o convingă că este vorba despre un caz izolat, dar Madison ştie mai bine: uciderea lui Abi face parte dintr-o conspiraţie, iar ea este hotărâtă să dea cărţile pe faţă, chiar dacă asta înseamnă să îşi pună viaţa în pericol.

„Un thriller incredibil de proaspăt şi foarte ingenios realizat.” Sunday Times

„Un mister fin şi inteligent creat, care dezvăluie într-un mod strălucit anxietatea timpurilor noastre.” New York Times                                                                                                                                 

Sam Bourne este pseudonimul literar al unuia dintre cei mai îndrăgiţi jurnalişti din Marea Britanie, Jonathan Freedland, editorul executiv al prestigioasei publicaţii The Guardian. Colaborator al New York Times şi New York Review of Books şi prezentator BBC Radio, a fost recompensat, în 2014, cu premiul Orwell pentru  jurnalism. Şi-a început cariera de scriitor în 2006 sub pseudonimul Sam Bourne, toate cărţile lui devenind foarte repede bestselleruri.

Grégory Samak – Cartea secretă

O carte pentru cititorii pasionaţi de romane ezoterice, mistere, călătorii temporale, reflecţii şi spiritualitate.

„Un roman percutant. O veritabilă poveste combinând fantasticul cu faptele istorice. Deşi scurtă, lucrarea reuşeşte să aducă în faţă întrebări despre trecutul istoric, dar şi despre viitorul văzut la orizontul politic ce se conturează...”  pitblog.net

Dacă aţi avea posibilitatea să schimbaţi cursul Istoriei, asupra căror evenimente aţi dori să reveniţi? Parcurgeţi împreună cu Elias Ein o carte magică, secretă, care  dovedeşte că Providenţa există şi că omul poate lua destinul lumii în propriile mâini!

Elias Ein, un bătrân solitar, se retrage la Braunau am Inn, un orăşel izolat din nord-vestul Austriei. Curând, el descoperă în noua casă o scară secretă ducând la o vastă bibliotecă subterană pe rafturile căreia dă peste Cartea Vieţii, în care Dumnezeu a trasat destinul fiecărui om. Elias este fascinat. Însuşirile extraordinare ale acestei cărţi îi conferă puterea să acţioneze asupra cursului Istoriei. Ca atare, va încerca să-i salveze pe cei apropiaţi lui călătorind în trecut până în perioada ghetoului din Varşovia din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Dar, brusc, îşi dă seama că miza o constituie însuşi destinul unui popor întreg. O poveste surprinzătoare care vorbeşte despre prietenie şi curaj, despre ură şi laşitate. Atemporală, Cartea secretă are un ecou răsunător în actualitate şi în derivele societăţii noastre contemporane.

Cartea secretă sugerează o formă de rezistenţă, de opoziţie la rău şi la industrializarea morţii.” fnac.com

 „Un roman misterios care prezintă o Carte a Vieţii cu puteri miraculoase, o poveste fantastică în care e posibilă călătoria în trecut. Publicat iniţial pe net, romanul s-a clasat deja pe locul 1 în topul vânzărilor pe amazon.com.” directmatin.fr

Absolvent al Institutului de studii politice din Aix-en-Provence în 1995, Grégory  Samak are, de asemenea, un masterat în media, televiziune şi cinematografie la Sorbona–Paris I şi un altul specializat în mass-media la Şcoala superioară de comerţ din Paris–Europa, ESCP-EAP. Şi-a început cariera în 1998 la divizia de ştiri din cadrul American Broadcasting Company (ABC), apoi s-a orientat spre alte canale TV în Franţa. Începând din 2005, a participat la înfiinţarea şi, ulterior, la dezvoltarea unui nou canal TV, BFM TV. În paralel, în iulie 2006, este promovat secretar general la grupul NextRadioTV (proprietar al BFM TV). În septembrie 2007 este propus de JLA Holding să creeze IDF1, un canal gratuit pe TNT în Île-de-France, ca director general asociat. Din 2010, Samak lucrează la Euronews. În prezent, îşi continuă cariera internaţională, ca profesionist mass-media.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO