Ziarul de Duminică

Cel mai şocant thriller de anul acesta – „Maestra”/ de Ziarul de duminică

Cel mai şocant thriller de anul acesta –...

Autor: Ziarul de Duminica

19.05.2016, 23:50 134

L.S. Hilton – Maestra, editura Litera

Cel mai şocant thriller de anul acesta apare la Editura Litera, sub semnătura autoarei L.S. Hilton:

Încotro să te îndrepţi atunci când ai mers prea departe?

În timpul zilei, Judith Rashleigh lucrează la o casă de licitaţii din Londra. Noaptea, este animatoare într-unul dintre barurile rău famate ale capitalei. Disperată să realizeze ceva în viaţă, Judith ştie că trebuie să intre în joc. A învăţat să se îmbrace, să vorbească şi să se comporte pentru a fi pe placul bărbaţilor. A învăţat să fie o fată cuminte. Dar, după ce descoperă un secret întunecat din lumea artei, Judith este concediată, iar visurile ei pentru o viaţă mai bună sunt spulberate. Aşa că apelează la un prieten pe care îl neglijase multă vreme. Un prieten care o ajutase să treacă de necazurile din trecut cu fruntea sus şi spatele drept. Un prieten pe care o fată bună ca ea nu ar trebui să îl aibă: furia.

Un thriller psihologic în tradiţia Talentatului domn Ripley şi o protagonistă care aminteşte de Lisbeth Salander.

Lisa Hilton este autoare de cărţi istorice, ficţiune istorică, articole în reviste precum Vogue şi The Sunday Telegraph, iar sub numele L.S.Hilton a scris cel mai incitant thriller – „Maestra”, carte vândută în 38 de ţări.

„Un thriller psihologic plasat pe Riviera franceză, o combinaţie între un volum de Patricia Highsmith şi Fata dispărută. Nu-i de mirare că urmează să fie ecranizat cât de curând.”  Harpers Bazaar, „Cele mai bune 10 cărţi de citit în  2016”

„O carte pe care nu o mai poţi lăsa din mână, comparată deja cu Fata din tren şi cu Fata cu un dragon tatuat.” Glamour, „11 cărţi scrise de femei de citit în  2016”

„Plină de intrigi, scandaluri şi mister pe scurt, o carte despre care vorbeşte  toată lumea.” Heat, „Cărţi de urmărit în 2016”

„Perfectă pentru fanii celor Cincizeci de umbre ale lui Grey.Grazia, „Cele  mai bune cărţi noi”

„Fascinantă... una dintre cele mai impresionante voci feminine din literatura recentă.” Amy Pascal, Columbia Pictures

 

Romanul „Maestra” face parte din colecţia Buzz BOOKS cărţile despre care   toată lumea vorbeşte! O colecţie cosmopolită, locul de întâlnire al celor mai noi opere de ficţiune contemporană – romane aflate în topurile internaţionale, premiate, ecranizate sau în curs de ecranizare, traduse în zeci de limbi – cărţi provocatoare, pe care abia aştepţi să le citeşti.

În colecţia Buzz BOOKS au mai apărut: Celeste Ng, Tot ce nu ţi-am spus; Jonathan Dee, Privilegiaţii; şi vor apărea: Emma Healey, Elizabeth a dispărut; Fiona Barton, Văduva;  Patricia Highsmith, Carol.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO