Ziarul de Duminică

ContempL’Art #2/ de Ziarul de duminică

Lucrare de Sorin Dumitrescu Mihăeşti

galerie foto

Autor: Ziarul de Duminica

05.11.2015, 23:44 22

În a treia zi a lunii noiembrie, la sediul Casei de licitaţii Goldart, Intrarea I.L. Caragiale nr. 1, Bucurestia avut loc vernisajul expoziţiei ContempL’Art #2. Curator: Cristian Anghel.

Pe simezele Galeriei Goldart artiştii Dragoş Alexandru, Gheorghe Coman, Eugen Iovan, Sorin Dumitrescu Mihăeşti şi Răzvan Stanciu expun o selecţie de lucrări în care peisajul şi figurativul abstract ori realist îşi dau întâlnire. Pictori contemporani cunoscuţi, cu expoziţii în ţară şi străinătate şi cu lucrări în colecţii particulare, cei cinci propun stiluri, viziuni şi interpretări diferite ale realităţii, adaptate propriei personalităţi si propriilor trăiri. Este o ofertă nouă pe care Casa de Licitaţii Goldart o face colecţionarilor săi, pe care îi îndeamnă să se apropie de fenomenul artei contemporane ce vine cu obordări noi dar la fel de valoroase ca cele ale artei moderne.

ContempL’art este un proiect al Casei de Licitaţii Goldart de susţinere a artei contemporane printr-o serie de expoziţii. Casa de licitaţii Goldart îşi propune astfel ca sintagma „artă că investiţie” să nu mai fie alăturată doar valorilor certe, confirmate, din arta modernă şi post-modernă românească, ci să includă şi artişti contemporani în afirmare.

Motto-ul proiectului ContempL’art, „Fii contemporan cu arta contemporană”, este o invitaţie de a investi în arta de azi, ce mâine va scrie istorie.

Expozitia va fi deschisa in fiecare zi intre 09,30-19.00, sambata intre 11-15.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO