Ziarul de Duminică

Crăciun în stil clasic/ de Oltea Şerban-Pârâu

 Crăciun în stil clasic/ de Oltea Şerban-Pârâu

Autor: Parau Oltea Serban

02.12.2010, 23:56 37

Separe că, mai mult sau mai puţin evident, consumul de cultură acrescut şi în acest an în România, ca întotdeauna în perioade decriză. Dacă acest fenomen se regăseşte sau nu în buzunarele celorcare investesc în domeniul cultural este însă greu de cuantificatdeocamdată.

Abundenţa de afişe ce au împânzit oraşul,invitând la toate genurile de concerte, este incredibilă şi înacest an. În decembrie se mizează pe prezenţa publicului lafelurite concerte şi spectacole, dintre care se desprind câteva cuo ofertă clasică, dar tentantă pentru un public mailarg.

În fiecare an ne îmbulzim în magazinepentru a cumpăra cadouri şi la rândul nostru primim o mulţime dealte cadouri. La câteva zile după aceea, multe dintre cele primiteîşi găsesc locul într-un dulap, de unde vor pleca mai departe,devenind la rândul lor cadouri. V-aţi gândit care ar fi acel cadoupe care cu siguranţă cel care îl primeşte îl va păstra (esteadevărat că doar în suflet) pentru un timp mult maiîndelungat?

O idee, mai ales pentru cei care ajungmai rar în sălile de concert, ar fi să propuneţi persoanelor dragiun Crăciun în stil clasic. Iată şi câteva posibilităţi aflate ladispoziţia celor aflaţi în Bucureşti până pe 24decembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO