Ziarul de Duminică

Divertis: La mare vara nu-i ca iarna

17.07.2000, 00:00 41



A devenit deja traditie faptul ca in fiecare vara grupul Divertis sa sustina spectacole pe litoral, asa ca turneul care a inceput pe 14 iulie si va continua pana pe 27 august e un lucru firesc si asteptat. Cele 21 de repezentatii vor avea loc la Teatrele de Vara din Costinesti, Neptun, Mamaia si Constanta. Mai mult ca sigur, ca in toti ceilalti ani, lumea se va inghesui sa vada spectacolul lor de umor si satira politica si sociala asezat sub deviza "La mare, vara nu-i ca iarna". Aflati la cel de-al cincilea turneu, membrii grupului au pregatit un spectacol complex si bine pus la punct, dar recunosc ca, oricat s-ar stradui si oricat de bun ar fi divertismentul pe care-l practica in mod voluntar, acesta nu poate depasi divertismentul involuntar al vietii politice autohtone.

ai pentru ca alegerile generale se apropie, iar din toamna campania electorala va intra in linie dreapta, Divertisii au pregatit, ca un preambul de vacanta, momente pe teme electorale, punand bazele a doua partide de importanta nationala: Partidul National Litoral, condus de Valeriu Scoica, si Alianta pentru Pescaria, condus de Teodor Melescalcanu. Cele doua partide vor forma, la un moment dat, o alianta, cum ii sade bine vietii politice romanesti si, reunindu-si fortele, vor forma Partidul Odihnit Roman, care lupta pentru retrocedarea vacantelor pierdute de mii de ani incoace, vacante pe care stramosii nostri nu le-au avut, dar si le-ar fi dorit cu siguranta. Printre highlight-urile spectacolului se mai numara rubricile "Viata rupe filmul" si continuarea sa fireasca "Viata bate campii". Doi dintre membrii Divertis - Ioan Gyuri Pascu si Silviu Petcu - au pregatit o premiera in domeniu, "pantomima vorbita, daca se poate spune asa", potrivit spuselor lui Toni Grecu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO