Ziarul de Duminică

Filosofie şi Cosmos/ de Ziarul de duminică

Filosofie şi Cosmos/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

22.07.2016, 00:01 79

Dr. David A. White

Filosofia pentru copii.

­40 de răspunsuri la curiozitaţile tale despre lume

Editura Pandora M

Ilustraţii de Cheryle Chapline. Traducere din limba engelză de Laurenţiu Dulman

„Filosofia pentru copii” le oferă tinerilor cititori ocazia de a se familiariza cu lumea minunată a ideilor filosofice. Cuprinzând o mulţime de activităţi interesante legate de subiecte precum Valorile, Cunoaşterea, Realitatea şi Gândirea critică, această carte poate fi folosită individual sau ca instrument de lucru în clasă. Fiecare activitate îi ajută pe micii învăţăcei să aprofundeze înţelegerea conceptelor filosofice într-un mod atractiv şi amuzant.

Dr. David A. White este profesor asociat adjunct la Facultatea de Filosofie a Universităţii DePaul şi, de asemenea, predă în cadrul Programului de Studii Americane de la aceeaşi universitate.

 

Dr. Dominic Walliman, Ben Newman

Profesorul Astro Cat şi Frontierele Universului

Editura Pandora M

Ilustraţii de Ben Newman. Traducere din limba engleză de Virginia Costeschi şi Petru Aron Costeschi.

Cosmosul pe înţelesul tău

Profesorul Astro e cea mai deşteaptă pisică din câte s-au văzut – atât de deşteaptă, încât are câte o diplomă în fiecare materie de sub Soare! Că veni vorba despre Soare, se întâmplă să ştie foarte multe şi despre el.

Din „Profesorul Astro Cat şi Frontierele Universului” vei afla absolut totul despre stele, planete, sistemul solar, galaxii şi Univers. Profesorul Astro s-a asigurat că aşa va fi – e o felină foarte greu de mulţumit!

 

Dr. Dominic Walliman BSC, MSC a primit titlul de doctor în Fizica Dispozitivelor Cuantice de la Universitatea din Birmingham, Anglia. El locuieşte în Vancouver, Canada, unde îşi petrece zilele programând la computere cuantice.

Ben Newman este un grafician premiat şi creator de benzi desenate, care trăieşte şi lucrează în Londra, Anglia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO