Ziarul de Duminică

Hitler şi extratereştrii/ de Ziarul de duminică

Hitler şi extratereştrii/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

26.10.2012, 00:05 382

Paul Roland

Ascensiunea şi prăbuşirea lui Adolf Hitler

Nazismul, o istorie ilustrată

Editura Corint

Traducere de Lavinia Boja. "Această carte se deosebeşte de majoruitatea istoriilor convenţionale despre al Treilea Reich prin faptul că susţine cu argumente că nazismul a fost mai mult decât un fenomen sociopolitic. A fost manifestarea personalităţii malefice a Fuhrerului". O carte cu un asemenea început nu poate decât să surprindă şi să incite, ceea ce Paul Roland şi reuşeşte. Adolf Hitler, susţine autorul, "a exercitat o fascinaţie morbidă asupra câtorva generaţii şi probabil va continua să captiveze multe altele, în primul rând pentru că asecensiunea şi prăbuşirea sa ţin de domeniul incredibilului. Deşi nu era un om educat, a reuşit să conducă un popor cult." Folosind o mare varietate de surse, dar mai ales fotografii de epocă, Paul Roland aduce în prim plan lucruri noi despre personalitatea lui Hitler.

Len Kasten

Istoria secretă a extratereştilor

Intervenţii de natură extraterestră în armată, guvernare şi tehnologie

Lifestyle Publishing

Traducere din engleză de Bogdan Chircea. Prezenţa extraterestră pe Pământ este tot mai extinsă şi, pe măsură ce intrăm în Era Vărsătorului, va fi recunoscută oficial, producând şoc şi o nevoie stringentă de a înţelege schimbările sociale şi tehnologice cauzate de "fraţii" noştri din spaţiu. O carte de căpătâi în ceea ce priveşte progresele uimitoare pe care le va înregistra omenirea pe plan ştiinţific şi spiritual în anii următori, acest compendiu explorează influenţa extratereştrilor asupra istoriei noastre trecute şi prezente. Cartea relatează poveşti despre răpiri şi întâlniri cu extratereştrii, ridică problema tehnologiilor inexplicabile, de origine extrapământeană, folosite în domeniul public şi militar, precum şi a dispozitivelor antigravitaţie, analizează exopolitica (influenţa prezenţei extraterestre asupra politicii), Stargate-ul din Irak, Proiectul Hibrid de încrucişare rasială, legăturile naziştilor cu OZN-urile şi baza lor subterană secretă din Antarctica, tăinuirea de către guvernul american a acţiunilor extraterestre, printre care cazul Roswell, şi transformarea declanşată de cometa Hale-Bopp. Volumul cuprinde interviuri cu specialişti aflaţi în prima linie a mişcării New Science derivată din ştiinţa extraterestră.

Len Kasten este cercetător al fenomenului OZN, pasionat de astrologie şi teosofie. A fost membru al Comitetului Naţional pentru Investigarea Fenomenelor Aeriene şi a Reţelei Mutuale OZN.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO