Ziarul de Duminică

Leka noci, deta!/ de Lucian Vasilescu

Leka noci, deta!/ de Lucian Vasilescu

Autor: Lucian Vasilescu

22.01.2016, 00:08 1535

Peste câteva zile, marţi, va fi 26 ianuarie. O zi oarecare de iarnă. O zi când putem butona telecomanda, cercetând oferta a peste o sută de posturi de televiziune la care suntem abonaţi. Şi asta de la prima oră a zilei până la ultima. Sau, dacă n-avem chef de TV, putem zăbovi pe net, pe Facebook, pe celelalte reţele de socializare. Sau putem descărca (mai legal, mai ilegal) ce filme şi ce seriale avem chef. Oferta este, practic, nelimitată – atât de mare încât devine inhibantă. Ai atât de multe lucruri din care să alegi, încât nu mai ştii la ce să te opreşti. Confuziei generate de supraoferta de astăzi îi putem opune singura opţiune de care dispuneam în aceeaşi zi, de 26 ianuarie, dar în 1989.

 

Iată, mai jos, reprodus integral, programul Televiziunii Române de la data cu pricina:

Sub titlul: Tovarăşului Nicolae Ceauşescu, secretarul general al Partidului Comunist Român, preşedintele Republicii Socialiste România, înalt omagiu pentru strălucita activitate revoluţionară, aleasă preţuire şi dragoste neţărmurită ale întregului popor, LA MULŢI ANI! era publicat programul TV al zilei. Iată-l:

19.00 Telejurnal

19.25 Marelui fiu al patriei – înaltul omagiu şi recunoştinţa întregului popor (documentar)

19.45 Imn pentru conducătorul ţării (spectacol literar-muzical-coregrafic)

20.45 Cu poporul, pentru popor (film, producţie a Casei de Filme Cinci)

21.50 Telejurnal

22.00 Închiderea programului

 

Şi gata. Nici pe bulgari nu mai puteai să treci, că se tăia curentul. Leka noci!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO