Ziarul de Duminică

Mâna lui Dumnezeu/ de Ziarul de duminică

Mâna lui Dumnezeu/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

11.12.2014, 23:52 33

Oana Georgescu

Alexandru Arşinel

Şi a fost mâna lui Dumnezeu...

Editura Allfa

Cazul Arşinel a făcut multe valuri în presa românească din toamna lui 2013. Dar cum au stat lucrurile cu adevărat puteţi afla din cartea-mărturie scrisă de Oana Georgescu. Vă vor spune cum au stat de fapt lucrurile chiar medicii care i-au salvat viaţa. Dar veţi afla din această carte şi de ce crede Alexandru Arşinel că a fost mâna lui Dumnezeu.
Oana Georgescu este Secretar Literar Artistic al Teatrului de Revistă Constantin Tanase, specialist în Relaţii Publice şi Comunicare, scriitor, jurnalist, realizator TV, profesor, organizator de evenimente, impresar artistic, consilier de imagine.

Cartea este dedicată medicilor români cărora marele actor le datorează sănătatea şi chiar viaţa. Este un omagiu adus Şcolii Româneşti de Medicină şi slujitorilor săi, o poveste despre cumpenele prin care a trecut şi despre problemele de sănătate pe care le-a înfruntat Alexandru Arşinel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO